Varm i vinter

Nu inväntar jag en efterlängtad leverans. Den är simpel, men behövlig… En polotröja från Back on Track till frusna mig! Kommer bli perfekt nu under hösten samt vintern!!! Detta blir faktiskt den första Back on Track produkten till mig själv. Oprah har trots allt ett BoT täcke samt fyra stycken BoT stallbandage.

Så här står det om produkten:

”Värmande tröja för muskulaturen”

En bekväm polotröja tillverkad i keramiskt tyg, som ger en värmande effekt till nacke och rygg. Ett skönt sätt att dämpa spänningar vid tillfälliga eller långvariga problem. Tight modell som gör kroppsnära kontakt, med polokrage i halsen.

  • Polotröja i dammodell
  • Värmande effekt
  • Mot spänningar i nacke och rygg

Någon som har denna kanske? Den finns här och kostar endast 529 kronor. Tycker jag den kan vara värd! Kanske bra för min rygg också, med tanke på min ridskada.

polotroja_dam

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title