Torsdag för all del

Jag fick tjuvkika in i min lägenhet i går. Och vet ni vad? DEN BLIR SÅ FIN!!! Dör lite smått! Och en sak till som är bra – jag behöver inte specialbeställa en soffa. Utan den vi var och provsatt kommer få plats. Rummen i lägenheten var större än jag mindes. Så nu är jag jätteglad eftersom jag slipper den lååååånga leveranstiden! Istället kan jag köpa en lagervara – WOHO! 😀

Hur som helst, efter jobbet så ska Geniki ridas ut. Därefter ska Oprah skos och även vila. Vi hörs sen!

LIN_5948

LIN_5953

Isac hjälpte mig i stallet i går så att jag inte skulle komma hem så sent. Här njuter Oprah för en gång skull av massagen med linimentet efter ridpasset! 😉

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title