Jag VS Viruset

Alltså på riktigt… Som jag redan nämnt för er så har jag varit sjuk fram och tillbaka sedan en vecka inpå min semester i somras. Jag blir dunderförkyld i ungefär en vecka, sedan frisknar jag till lite smått under några dagar, och sen blir jag dunderförkyld igen. Efter att ha känt mig bra i några dagar förra veckan så vaknade jag i måndags upp med en rinnande näsa och kliande hals – igen. På kvällen fick jag riktigt ont i huvudet(ska tilläggas att jag bara haft ont i huvudet typ tre gånger i hela mitt liv) och i tisdags höll jag på att svimma på jobbet.

Jag tror tyvärr att allt detta beror på min situation just nu. Det är sååååå många bollar i luften… Jag skulle ljuga om jag inte kände mig stressad, samtidigt som jag vill visa mig stark trots ett familjeförhållande som är mer eller mindre kaos. Men det lägger jag åt sidan.. Det ska bli så skönt att få flytta om ett par veckor. Då kommer så mycket tyngder att lätta från mina axlar och jag kan för en gång skull tänka på mig själv, och vad jag mår bra av. Ett nytt kapitel i livet kommer börja, och det är nog inte förrän då som jag faktiskt kan få tillfriskna helt och hållet.

Men i alla fall så försöker jag komma på benen så gott det går… Utöver D-vitaminen som jag äter så inhandlade jag omega 3 samt barn-nässpray tidigare i veckan. I går beställde jag även gurkmeja+ingefära tabletter, Kan Jang tabletter, munspray från ColdZyme samt sugtabletter från Strepsils. Utöver detta försöker jag proppa i mig så mycket clementiner och apelsiner som möjligt samt dricka varm choklad(hatar honungsvatten)….

Nu borde jag väl bli frisk….?

Untitled-1

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title