Valet föll på Saracen

Nu har jag bestämt mig! Jag ska gå från Krafft till Saracen… Lär bli spännande att se om det blir någon märkbar skillnad på Oprah. För stunden inväntar jag en skräddarsydd foderstat till henne baserad på grovfodret och henne själv. Jag är urusel(eller snarare oinsatt) när det kommer till att räkna ut en foderstat. Så därför överlämnar jag det till proffsen, det blir bäst så! 😉

Dessa produkter ur deras sortiment har jag fastnat lite extra för och som jag tror kan vara bra att kombinera tillsammans(för just Oprah och hennes behov just nu):

RE-LEVE
Högteknologisk energirik musli utan spannmål. Tävlingsfoder med extremt lågt socker och stärkelsevärde men med högt energital. Rikligt med SupeFibre*. Naturlig E- vitamin tillsatt. Yea-sacc för optimal matsmältning. Innehåller även ett koncentrat av svarta vinbär som fungerar som antioxidant och smakhöjare.

EQUI-JEWEL
Högteknologisk energirik musli utan spannmål. Tävlingsfoder med extremt lågt socker och stärkelsevärde men med högt energital.Rikligt med SupeFibre*. Naturlig E- vitamin tillsatt. Yea-sacc för optimal matsmältning. Innehåller även ett koncentrat av svarta vinbär som fungerar som antioxidant och smakhöjare.

Men vem vet, foderrådgivaren kanske tycker något helt annat. Spännande ska det bli i alla fall!

Untitled-3

blogstats trackingpixel
Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title