Queen O

Juste, jag glömde göra ett veckoschema för Oprah i går! I alla fall så fick hon vila under gårdagen. Jag masserade in hennes ben med balsamlinimentet från Dr.Schaette – spabehandling. Sen fick hon bara mumsa på sitt hö och slabba i sig sin supersmarriga mash(dregelhäst deluxe). Geniki fick också vila, hon kommer få vila även i dag. Sen ska hon hållas igång fram till veterinärbesiktningen nästa vecka.

Oprahs schema ser ut så här:
Måndag – vila
Tisdag – uteritt
Onsdag – markarbete
Torsdag – skoning(vila)
Fredag – uteritt
Lördag – markarbete med bommar/cavaletti
Söndag – uteritt

Som ni ser så rider jag ut ganska mycket på Oprah. Lite skillnad mot hur det såg ut förr. Men jag känner att det passar henne bättre och jag tror det är sundare för hennes kropp rent generellt(inte så mycket böjt spår, lite ojämn mark för att stärka senor och ligament etc). Och nästa vecka planerar vi att börja åka till Jill igen. Åååååh, jag är så taggad! Det ska bli så skönt att få Jills ögon på oss. Man känner sig som en nybörjare varje gång. Det är så himla lätt att bli hemmablind och nöja sig när det känns ”bra”.

Dags för lite nya ridbilder i helgen kanske… 😉

LIN_5701

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title