Gulehästen dominerar

OPRAH KÄNDES SÅ JÄVLA FIN I DAG RENT UT SAGT! Vilken energi, vilket tryck, vilken känslighet och vilken elasticitet! Hon var så himla mjuk och fin! Jag blir nästan lite euforisk för det känns verkligen som att detta är vår tid. Nu känns det bra, ingen oro i magen.

Jag tog två varv i skogen med henne och underlaget var topp! Började med att jogga fram henne lång och låg i ett friskt tempo, sedan samlade jag upp henne och avbröt till skritt innan varje liten nedförsbacke. I nedförsbacken gjorde jag halt med jämna mellanrum samt lite ryggningar. På så sätt stärker jag Oprahs bakdelsmuskulatur. Hon gjorde mina önskningar på ett väldigt bra sätt och blev förbaskat lösgjord i både traven och galoppen. Under andra varvet fick hon sträcka ut lite mer i galopp och galoppera igenom hela kroppen i en lägre och djupare form. Men sedan samlade jag upp galoppen igen, dock med fortsatt låg form för att få henne så avspänd i överlinjen som möjligt. TOPPENFIN RÄTT IGENOM.

Åh vad glad jag blir! Efter ridpasset så stretchade jag henne och gav henne sin efterlängtade mash 😀


I dag beställde jag ett nytt täcke till henne. Det börjar bli lite ruggigt i luften så ett övergångstäcke mellan det ofodrade regntäcket och vintertäcket med 200 gramsfyllning är behövligt! Därför beställde jag ett Amigo Hero med 50 gramfyllning. Amigo funkar när det är regntäcke och lättare fyllning. Men när det kommer till vintertäcken så nöjer jag mig bara med Rambo…

Hoppas detta dyker upp redan i morgon!

Untitled-1

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title