En liten diss…

Som ni vet så köpte jag två stycken schabrak från ett märke som jag inte använt förut. Och ja, tyvärr höll de inte måtten. Inte enligt mig, åtminstone. Jag skulle sätt dem i samma fack som Christina Sports schabraken – de tappar formen och blir ”sliddriga” efter några användningar. Detta schabrak nedan har jag bara använt tre gånger. Två markarbetespass där det låg på plats, men så fort Oprah började svettas så märkes det ganska tydligt att schabraket blev ”slappare”.

I fredags var det upp till bevis! Kommer schabraket klara galoppintervaller ute i naturen? Nej, det gjorde det inte. Det gled bak och veckade upp sig, tyvärr. Så Equiline och Equito är de enda märkena som jag kommer investera schabrak i hädan efter.

LIN_5862

LIN_5867

blogstats trackingpixel
Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title