Cavaletti

Trimmade Oprah i ridhuset under förmiddagen. Drog fram lite bommar och cavaletti som vi arbetade över. Jag gjorde massvis med övergångar och tempoväxlingar för att få henne alert och framme för skänkeln så att det skulle gå lätt över de upphöjda bommarna. Hon gjorde allt galant och kändes väldigt nöjd över att få arbeta med ”hinder” igen. I dag gjorde hon även galoppombytena bra. Byten från vänster till höger har strulat under en längre tid, men nu känns det som att den spärren börjat släppa. Åtminstone på god väg!

Kort och gott så är jag väldigt nöjd över passet! Nu ska jag i väg till jobbet efter detta snabba inlägg…

DSC_0695

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title