Hästarna fortsätter leverera

Det är så otroligt kul att rida nu. Och jag önskar att jag hade haft tiden att utvärdera ridpassen lite mer detaljerat i mina inlägg. Men just nu går det inte. Mycket är på gång i och med flytten så det kommer vara en turbulent tid framöver. När allt kommit sig till rätta så kommer bloggen och min youtubekanal få nytt utseende. Det kommer även bli lite förändring på min youtube – men mer om det när flytten är klar! 😉

I helgen måste jag åka och kolla möbler… Kul, men dyrt, haha!

Hur som helst, båda hästarna gick jättebra nu under förmiddagen. Geniki var superfin och galoppen börjar lossa mer och mer – känns fantastiskt kul. Och Oprah fick sen en uteritt som hon njöt mycket av. Frustade glatt hela tiden och kändes allmänt nöjd med livet. Hon är på hugget! 😀

LIN_5834

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title