Kläder från Hööks

Jag är ute efter lite ”basic-kläder” att trycka/brodera på. Så hittade jag dessa plagg från Hööks. Ena är en figursydd softshelljacka och den andra är en quiltad väst. Någon som vet hur kvalitén är? :)

Ni hittar dem HÄR och HÄR. Riktigt snygga faktiskt!

Untitled-3

Untitled-1

blogstats trackingpixel
Comments 3
 • Emma

  Kvalitén vet jag inget om men den västen hade jättekonstig passform på mig, supersmal nere vid höfterna! På mig passade deras andra väst bättre, den som är från crw och samma ”kollektion” som jackan.

  Reply

 • Nicole

  Jag gillar jackan! Sitter bra och är liksom en skön vanliga jacka. Min klubb har de som klubbkläder

  Reply

 • moa

  Jag har jackan fast jag köpte den för några år sedan, jättebra jacka, sitter snyggt då den är figursydd och har varit bra i kvalitéen. Den håller för lite regn men inga mängder! Tycker den kan vara värd att ha :)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title