Suger i tävlingstarmen

Nu skulle Oprah ha varit igång och börjat hoppa egentligen. Men jag tar det lugnt. Ingen stress! Vi börjar med lite bommar i veckan, samt nästa. Sen, lagom till nästa kvällsvecka på jobbet, hade jag tänkt höra av mig till Jill för träning. Då med cavaletti och små hinder. Sen trappar vi upp det undan för undan så att Oprah bli startklar lagom till Smedstads hopptävling i november. Om två månader. Tanken då är att bara hoppa en klass, 100 cm i avd b. Vi gör en liten ”mjukstart” igen, som vanligt! Jag tror faktiskt att jag väljer att hoppa i avd b hela året ut. För att bara ta det lugnt och inte rida mot någon placering… Som sagt, ingen press. 2018 får bli vårt år istället!

Efter Smedstad tänkte jag åka till MARS och hoppa. Klass/klasser får vi se då. Efter den tävlingen är det nog dags för en IRAP-kur också. Och sist, men inte minst, Mantorp i början av december!

Där har vi årets sista tävlingar som jag riktat in mig på. Det känns kul. Jag blir alltid motiverad när jag har något att sikta in mig mot. Som en morot till mig själv! :)

Ska ni till någon av dessa?

Skärmavbild 2017-09-10 kl. 20.52.54 copy

blogstats trackingpixel

Comments 3
 • Pernilla

  Har du lagt upp träning och igångsättningen tillsammans med någon kunnig eller gör du efter eget huvud?

  Jag har inte någon erfarenhet av att rehabilitera hästar men har däremot rehabtränat själv efter ett antal skador. Jag vet inte om det går att jämföra människa och häst överhuvudtaget. Men om det är ungefär samma procedur så förvånas jag över hur snabbt fram du går i rehabprocessen. Jag reagerade på det även förra gången, efter operationen. Två månader från bom på mark till att tävla 1 meter är enligt mig inte att ta det lugnt. Jag är som sagt ingen expert på hästar så det hade varit roligt att höra hur du resonerar kring saken och vilken hjälp du fått med att lägga upp en plan på rehabträningen :)

  Reply

 • JuliaW

  Tänk om fler hade lika sunt hästförnuft som du Linn! En av de saker jag verkligen beundrar dig för!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title