Tröstshopping

För att pigga upp mig själv i denna sjukperiod så har jag passat på att shoppa… För det är något som jag inte kommer kunna göra speciellt mycket när jag flyttar. Blö! Så bäst att jag buffrar på mig lite nu innan det är försent, haha! Det mesta som jag klickade hem köpte jag faktiskt på rea! Så det blir jättespännande att testa plaggen sen när de dimper ner i brevlådan!

Tröjan från Versace är jag lite kluven till. Jag har velat ha den jättelänge, och nu var den på rea. DOCK, ett stort DOCK, så fanns den bara kvar i storlek 34…. Jag ligger på 36/38. Rent storleksmässigt så passar jag bäst i 36, men på grund av min långa överkropp så får jag oftast ta 38 – annars blir allt så kort på mig. Så vi får väl se om tröjan blir för liten eller inte…

Untitled-1

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title