Hjälmproblem

Jag har en sådan beslutsångest!!! Vill verkligen beställa en ridhjälm med poloskärm. Men frågan är – GPA eller KEP???? Rent utseendemässigt så hade jag velat välja GPA alla dagar i veckan. MEN på de nya hjälmarna så är knäppet rött – SÅ DUMT! Det är ju jättefult… Och det är väl den enda anledningen som talar emot att beställa en från just dem… Jag har alltid haft GPA, innan den från Antares som jag har nu.. Det finns, enligt mig, ingen snyggare hjälm på marknaden än just GPA. Men varför, varför gjorde dem knäppet i färgen röd… Den är ju inte direkt diskret där vid hakan…

Min första tanke är att byta ut knäppet – för det måste väl finnas lösa att köpa? Men då ”godkänns” kanske inte hjälmen om det skulle bli ett tråkigt fall(ur försäkringssynpunkt). Eller? Jag vet inte… Det kanske finns något som man kan måla på för att spännet ska bli svart…

Hur hade ni gjort?(om ni hade varit så indränkta i detaljer som mig, haha…)

Untitled-1

blogstats trackingpixel
Comments 21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title