Spända muskler

Oprah är lite spänd i muskulaturen på vänstersidan, något som säkert uppstått i och med hennes problem som nu åtgärdats av veterinär. Och för att hjälpa musklerna att mjukna upp igen så masserar jag henne med liniment ett par gånger i veckan. Många brukar fråga mig vad jag masserar med. Och just nu masserar jag med detta liniment. Det doftar ”spa” typ, haha! Jättefräscht! Från Dr. Schaette.

Så här står det om produkten:
Vårt populära väldoftande, liniment som stimulerar blodcirkulationen och som passar perfekt för massage som bidrar till att öka cirkulationen och transportera bort mjölksyra som samlats i musklerna. Resultatet är mjuka muskler och en lugn och harmonisk häst. Linimentet är baserat på olika eteriska oljor (Arnika, Rosmarin, Kamfer med fler) för att öka cirkulationen. Linimentet har en härlig mintgrön färg och har en oljebas som gör att det räcker länge. Fungerar perfekt även vid omslag på svullnader och ömma ben. Ger en ihållande värme utan att blistra.

LIN_5423

blogstats trackingpixel
Comments 9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title