Moooorning yaaaalll

Godmorgon guys! I dag ska hästarna få vila eftersom Miss Kritvit ska spraytanas = får inte anstränga mig. Men det blir bra. Oprah får en välförtjänt vilodag och kommer nu under helgen att skrittas ut medan jag är borta. Geniki får däremot vila helt. Jag vill inte sätta upp någon annan på henne, hon är så pass känslig innanför pannbenet. Hon mår istället bra av att få vila och smälta allt som gjorts. Vi har trots allt börjat hoppa lite högre, hon har lasttränats, saker och ting börjat ta sig i markarbetet och nu har hon även ridits ut själv. Det är mycket för henne att tänka igenom och bearbeta under ett par dagars semester :)

Så dagen kommer gå åt till att packa samt sitta och skriva ihop en del inlägg för att kunna tidsinställa. Blir nog bra! Utöver helgen så ser jag fram emot nästa vecka. Dels så ska jag kolla på en lägenhet på måndag, sedan händer det troligtvis lite grejer med lastbilen, och under helgen så tänkte jag börja plocka in bommar i Oprahs markjobb. Weeeeeiiiiii!!!

LIN_5536

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title