Helgens bravader

Aaaaaah, jag måste ordna upp mitt liv lite! Hahahahaahah! I dag så är det jobb som gäller, i vanlig ordning. Sen ska jag faktiskt få hjälp av en kollega att ansöka om ändring av mitt efternamn. Eller ja, ändring och ändring… Hör här:

”Strelin” är ett väldigt ovanligt efternamn. De som heter Strelin i Sverige är jag så gott som släkt med. Av dessa få ”Strelinare” så finns det två stycken LINN STRELIN och vi BÅDA bor i Vadstena. VAD FAN ÄR ODDSEN FÖR DET? Den här andra Linn Strelin är egentligen inte från Vadstena, men hon flyttade hit. Tack och lov så jobbade jag på posten i Vadstena när hon kom, för de resterande brevbärarna att det var jag som hade flyttat… Och ja, det är ganska problematiskt att det finns två Linn Strelin. Jag får massivs med meddelanden i veckorna om att folk hittat någon som ”använder mitt namn”. ”Jag ska anmäla henne” säger dem… Såklart i välmening, men tyvärr blir det väldigt fel, haha… Den sista droppen gick i går när det började höra av sig människor till mig och fråga om lägenhet… ”Nej, jag har ingen fyra att hyra ut, men jag söker gärna en tvåa” – hade jag lust att säga. Såklart var det den andra ”Linn Strelin i Vadstena” som skulle göra sig av med sin lägenhet… Så ja, nu orkar jag inte längre. Och jag kommer därför ansöka om att åtminstone få ändra stavning på mitt efternamn. För på många event, samt på sociala medier, skrivs mitt efternamn med ”Z”. Alltså ”Ztrelin”. Såklart inspirerat från min bloggadress ”Ztreliin”. Så ja, jag ska ansöka om att få heta ”Linn Ztrelin” istället. Så att jag förhoppningsvis kan slippa fortsatt strul…

Men men, hur som helst – min vecka och planering inför helgen… Efter mitt ”efternamnstrul” så ska jag göra fransarna. Sedan så ska Oprah skrittas ut och Geniki få ett pass i paddocken, annars rider jag ut henne om vi hittar sällskap!

I morgon får båda hästarna vila. För Geniki blir det lite långledigt, något som hon kan behöva. Och Oprah kommer få lite ”lov” också. Jag ska nämligen till min kompis Danai i helgen. Åker på fredag eftermiddag och är hemma på söndag. Inflyttningsfest på fredag och kräftskiva på lördag = dead. Men det blir säkert jättekul! Jag är supertaggad! 😀

När jag är tillbaka sen så är det dags för fröken gul att börja fundera över bommar, hihihihihihihi! Eller okej, en vecka till, men sen så(inte ett dugg taggad)!

LIN_5560

LIN_5563

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title