Hosta

Jag nämnde för er att Oprah hostat innan varje ridpass förut, men att hon slutade göra det när jag började med en speciell örtmix(skrev detta nyligen, så ni kan bläddra ner).

Några har mejlat mig och frågat om tips mot ”hostig häst”. Den frågan har varit lite svår att besvara eftersom jag inte vet, helt säkert, om det är örtmixen som fått Oprah att sluta hosta. Men jag drar den slutsatsen eftersom örtmixen innehåller ”renande” grejer. Dock så har Dr. Schaette(de som gör örtmixen) en speciell produkt mot hosta. Närmare bestämt denna nedan. Det är ett flytande tillskott som man ska ge dagligen tills hästen slutat hosta!

LIN_5444

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title