Gummiboll

Nu är jag äntligen här igen! Det var kaos i går. Kom hem sent och påminde mig själv om att göra matlådor… Så strax innan midnatt hade jag matlådorna klara för resten av veckan. Bra jobbat Linnis! Men hur som helst, i går reds Oprah ut. Jag tog det väldigt lugnt med endast skritt och trav då hon fick en behandling av Jill dagen innan. Geniki å andra sidan fick hoppa lite. Något som hon gjorde bra, men som hon fortfarande är väldigt grön i. Testade ett språng på ca 1 m, något som hon skötte galant. Hon hoppar igenom hela kroppen och luftar väldigt fint med bakdelen. Hon är väldigt rädd om baktassarna, något som jag fick känna på då hon rev med bak under ett tillfälle. Jääääääklar vad arg hon blev, hahahahahaah! Frambenen är lite sämre dock, hänger en aning. Men tur att det är frambenen och inte bakbenen åtminstone. Frambenen går trots allt att träna upp. Men jag tror att hon kommer få in tekniken själv när hon fått mer rutin, men också blivit starkare i kroppen :)

I dag fick Geniki longeras lite simpelt på chambonen. Hon skötte sig toppen. Men hon blev säkert lite avundsjuk på Oprah som fick leka på stubbåkern. Oprah skötte sig kanon! 😉

Dåliga prints från en film… Filmade med nya kameran i går och den är bara kaos…. Ska försöka få ordning på filerna så att jag kan lägga ut en film!

Skärmavbild 2017-08-21 kl. 22.21.32 copy

Skärmavbild 2017-08-21 kl. 22.21.50 copy

blogstats trackingpixel
Comments 2
  • Olivia

    Du har ju skrivit att Genikis framåtbjudning har blivit så mycket bättre och jag har lite samma problem med min häst. Framåtbjudningen saknas ganska ofta och nu vet jag inte längre hur jag ska ta mig vidare, så jag undrar om du inte skulle vilja skriva ett inlägg med hur du har tänkt när du jobbat henne och vad du använt dig av för övningar. Hade varit till så mycket hjälp att iallafall få lite inspiration

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title