Naturliga hästkrafter

Jag ingår i Dr. Schaette’s testpanel!

Oprah har gått på örtmix 32% pellets från Dr. Schaette ett tag nu, i kombination med hennes vanliga kraftfoder. Jag började märka skillnad redan efter ett par veckor. Speciellt på grund av Oprahs ”hosta”… En hosta som hon fick i samband med hennes operation. Eller ja, snarare under hennes vila efter den. När jag väl började sätta igång henne så inledde hon varje ridpass med att hosta upprepade gånger. Och då detta var under hösten/vintern så antog många att det var på grund av kylan. Att det kom in kall luft i Oprah lungor, och att det var därför som hon hostade under uppvärmingen. Men jag kände ändå att det var något annat. Och efter att ha läst på lite så kan hästen börja hosta när den sätts igång efter en ”konvalescent-tid”. Det samlas skit lite här och där i hästen, typ. Och det är därför som de hostar. Så jag testade allt möjligt, inget fungerade. Fram tills nu, när jag testade örtmixen från Dr. Schaette. Oprah har slutat hosta och det känns jättebra.

Ni kan läsa lite om den HÄR. För jag kan varmt rekommendera den!

Nu när hon verkligen får komma igång ordentligt så kommer hon sättas på en liten ”detox”. Hon ska renas ordentligt, helt enkelt. Så under ett par veckor ska hon få Schweizisk örtmix 95% pellets från Dr. Schaette. Det ska bli jättespännande att se hur hon upplevs om någon månad!

LIN_5428

LIN_5435

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title