Guleböj och eldflamma

Oprah joggades ut i skogen vilket gick toppen. Okomplicerat och sansat, precis så som det ska vara under en joggingtur när fröken är på ett stabilt humör 😉 Sto nummer två red jag nyss och hon har verkligen blivit en helt annan häst. Framåtbjudning har hon numera så att det räcker och blir över. Nästan så att hon börjar gå åt det hetare hållet faktiskt… Hon är ingen simpel häst som man bara ”åker med” utan det krävs mycket av mig som ryttare, trots att det kan se väldigt okomplicerat ut från marken. Men jag kan lova er att svettdropparna rinner ner för min rygg under jackan, hahahahaha! Fuxsto! Dock går det så mycket framåt med den här hästen att jag knappt vill släppa ifrån mig henne nu! I dag fick jag sitta ner i galoppen. Det fanns ingen tendens till att sura ur. Så snart så, en månad till och galoppen är lika fin som traven är numera.

Planen för hästarna i helgen ser ut som så att Oprah kommer få promeneras i morgon + bli behandlad av Jill. Geniki kommer även longeras. På söndag sen så kommer Oprah få gå ett lättare markarbetespass i paddocken och Geniki kommer eventuellt få hoppa. Då följer filmkameran med!

LIN_5449

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title