eQuick eShock exclusive Gold Edition

Någon gissade rätt… Som en matchande grej till mitt nya schabrak med gulddetaljer från Equiline så klickade jag i går hem en uppsättning benskydd från eQuick. Närmare bestämt både senskydd och stryckkappor ur deras exklusiva ”guld” utgåva.

Skydden kommer bara användas vid tävling, haha… 😉
Det ska vara gött att leva!

Vad kan jag mer investera för att göra denna guldiga outfit extrem? Jag börjar falla tillbaka till ponnytiden igen! *skrattande emoji med tårar*

LIN_8873

LIN_8874

LIN_8875

blogstats trackingpixel
Comments 9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title