Sony DSC-WX350

Sådär! Nu har jag klickat hem en kompaktkamera för att kunna filma med till min youtubekanal. Det var en av de billigaste jag hittade samt den som lät bäst av dem. Jag känner inte för att införskaffa något dyrt eftersom det mest är barn som kollar på youtube, och de är väl inte så kräsna, hahahahaha! Ska jag spela in något intressant, som även ni som läser min blogg skulle uppskatta, så kommer jag spela in med systemis. Men men, vi får väl se hur denna är! :)

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 17.37.37 copy

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 17.37.46 copy

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title