Oprah har invigt sin nya Tesla

Jag tror att lastbilen föll gulhästen i smaken… Vad jag vet så har Oprah aldrig åkt lastbil förut, bara släp. Men hon trampade in helt obekymrat och såg väldigt nöjd ut när jag satte intill mellanväggen. Eller vad tycker ni? Av hennes ansiktsuttryck att döma? Jag tror hon kan vänja sig vid tanken av att ha blivit med lastbil, istället för hästtransport. Det passar in på hennes karaktär mer… 😉

När jag lastade in henne så körde jag även en kort runda. Bara för att stämma av, helt enkelt. Jag vill att det ska bli så chill på onsdag som möjligt. Då ska vi ju till Hölö för sista kollen. Känns bra att hon redan stått i lastbilen och gått in utan att blinka, så att vi inte stöter på problem när vi väl ska i väg.

Hur som helst… Visst ser den fräsch ut i hästdelen också? Av det lilla ni kan se, så att säga. Den är jätterymlig! På längden, där Oprah står, mäter den 211 cm. Vår transport var 187 cm, bom till bom. Så det är lite skillnad på space för Oprah också! Samt att den är betydligt bredare. Minst ett par decimeter. Vilket självklart gör att det blir annat för Oprah att vänja sig vid också! Men hon var mycket nöjd, haha! Speciellt fönstrena, de var i perfekt höjd tyckte hon 😉

Det ska bli spännande att testlasta Geniki sen. Hon kommer nog vara lite mer skeptisk!

LIN_5263_edited-1

LIN_5267

blogstats trackingpixel
Comments 2
 • Matilda

  Hej Linn! Först och främst, du äger;) över till frågan då… Jag och min familj håller på att leta efter en begagnad b-kortare men det är svårt då man måste hitta en bra och fräsch bil för rätt bunget, så frågan är om du har några tips där hästbilar sälj (förutom hästnet å blocket å så) samt var har du köpt din ifrån? <3

  Reply

  • Linn Strelin Post author

   Jag har själv kollat på hastnet och blocket. Denna låg ute på båda :) Mitt tips är att ha budgeten spikad och klar, så att du kan slå till direkt när du hittar ”den rätta”. För lastbilarna säljs fort, väldigt fort… Tre stycken bliv sålda framför näsan på mig. Men jag är glad över det! För denna är perfekt :) Så mitt enda tips är att inte ha för bråttom, men när du väl hittar DEN – slå till direkt. Lycka till!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title