Mys och ny magplatta

I veckan så inhandlade jag en ny magplatta till Oprah. Hon har smalnat av(thank God) och behöver därför gå ner i storlek. Jag hade fem hål på varje sida nämligen, samt längst upp på varje sida på Geniki. Så ja, en ny magplatta var behövligt – men inte så jätteroligt att köpa. Men men! Den var mjuk och fin åtminstone. Samt billig, trots allt.

Oprah var riktigt myspysig i dag. Vi red hem till mig och där fick hon bragokex av min pappa, haha… Hon uppskattade det väääääääldigt mycket! Utöver det så kändes hon pigg och fräsch. Nu håller jag tummarna för att Axel ska säga samma sak på onsdag…

I morgon ska hon testlastas i lastbilen! 😀

LIN_5249

LIN_5241

LIN_5238

blogstats trackingpixel
Comments 3
 • .....

  Vet att detta inte har med detta inlägget att göra. Men vad är bäst, eller vad tycker du är bäst Ps of sweden eller Micklem?

  Reply

 • Rebecka

  Du är ju typ kungen utav bett kanske kan hjälpa mig lite. Är på jakt efter ett nytt bett till min häst, ett lite skarpare att ha vid hoppning då hon kan bli ganska stark.
  Har ett tredelat bett med lösa ringar nu, men har testat tredelade med både med fasta ringar och med tungfrihet och märker ingen skillnad alls på något av dem. Hon är inte lika kräsen som din gula när det kommer till sånt här med andra ord 😉
  vill ju inte ha ett allt för skarpt bett, bara något att byta mellan och ha vid hoppning :)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title