Mitt lår brinner upp

Jag vaknade upp med ett brinnande lår, haha! Gick upp och tog av plasten samt tvättade tatueringen. Den ser jättefin ut. Inte ett dugg röd eller svullen konstigt nog. Jag brukar alltid bli det annars! Min hud är superkänslig… Men det känns toppen! Nästan så att Moufid får börja skissa på något liknande med Oprah som inspiration… Då ska hon ha en krona på sig… 😉 Haha! Men först måste Andreas göra klart min arm. Hoppas han får tid över snart!

Hur som helst, i dag ska jag försöka rida ut på Oprah. Inte för att jag kommer få på mig ett par ridbyxor, men jag får rida i träningstights… Geniki longerar jag med chambonen. Senare i kväll ska jag vidare på annat.

Jag försökte filma en ”rundvisning” av lastbilen i går. Men efter att ha gått igenom materialet så insåg jag att det inte håller. Det är svårt att filma trånga utrymmen med en systemkamera som har ett fast objektiv på 50 mm… För ett par veckor sedan sålde jag min lilla ”vloggkamera” då jag inte gillade vidvinkeleffekten den gav. Så jag tänkte gå på jakt efter en liten kompaktkamera att kunna filma med till youtubekanalen. Om ni har tips på en bra modell så får ni jättegärna tipsa mig!

010 (4)

015 (2)Mina queens <3 Det är helt otroligt vilken kemi jag haft/har till mina sto. Fantastiska individer.

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title