Inställd på smärta

I kväll ska jag äntligen gadda mig! Iiiih vad kuuuuul! Ett ”porträtt” av Picasso ska få pryda mitt ben. Närmare bestämt mitt lår. Eller ja, Moufid vill göra den gigantisk. Typ att den ska börja över troslinjen och ner. Haha! Vi får väl se vart det slutar, helt enkelt. Men detta blir första gadden på min nederdel. Jag har bara tatueringar på överkroppen. Så vi får väl se om detta är början till en bensleeve…. 😉 Allt ska filmas också, så ni kommer få en film i helgen!

Så, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig. En liten rundvisning av min nya lastbil ska spelas in i dag och publiceras på youtubekanalen så småningom!

Untitled-4

blogstats trackingpixel
Comments 2
  • Nicole

    Spännande!! Gör stort på låret 😉 min bensleeve är snart klar! Älskar tatueringar och ser de som en levande konst. Kommer nog bli super snyggt med ett hästhuvud där, har ett själv fast på underarmen :)

    Reply

  • Zandra Svensson

    Ska bli så spännande att se färgsättningen på den där! Ser framemot att få se resultatet!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title