Equestrian Stockholm schabrak

Någon här som har erfarenhet av Equestrian Stockholm? Hur hållbara är deras schabrak? Blir de ”sladdriga” efter några tvättar? Eller håller de stadgan lika bra som Equiline?

Jag går i tankarna om att beställa hem ett par schabrak från dem. Men jag är osäker på om jag kommer uppskatta deras kvalité. Av bilderna att döma så verkar de vara ”vanliga” schabrak. Det vill säga schabrak som förlorar passformen och stadgan efter ett par omgångar i tvättmaskinen… För i sådana fall kan jag lika gärna lägga på några hundralappar och köpa ett schabrak från Equiline som jag vet håller, i år… Men dessa var så snygga!

Help!

schabrak

hds

blogstats trackingpixel
Comments 12
 • Hanna

  Har två st Equestrian Sthlm schabrak, o de är grymma!! Håller passformen grymt på både hästen och efter tvättmaskinen. Materialet är även smutsavisande så det är bara att ta en blöt trasa och torka av ev. smuts efter leriga tävlingar. Använde mina 4 dagar i rad i pissande ösregn på meeting och de torkade över natten och blev inte sladdriga trots att de var dygn sura. Tycker absolut du ska köpa på dig några stycken, du kommer inte att bli besviken. Bästa schabraken jag har ägt iaf & jag är en riktig schabrak-märkesnörd! 😉

  Reply

 • Sara

  Hej! En fråga bara, vart brukar du köpa dina ”övriga” schabrak? som t.ex Equiline? Men även övriga saker som ridbyxor osv? :)

  Reply

 • Linnéa

  Jag har det i sapphire & är såååå nöjd! Är även fler i stallet som har ES schabrak & är nöjda, samt att de håller form osv. Mycket fin passform också :)

  Reply

 • Joline

  Vi har haft många equestrian Stockholm schabrak och jag har även ett nu. De är så snygga och som de ovan skriver kommer du absolut inte ångra dig. De håller passformen jättebra och är väldigt snygga, samt är smutsavisande vilket gör att man heller inte behöver tvätta dem lika ofta, det går lätt att få bort smuts/hårstrån med en blöt trasa eller en borste. Så jag tycker att du ska köpa några!!

  Reply

 • Julia

  ES schabraken är helt fantastiska! Älskar passformen och håller sig fina efter många tvättar! Rekommenderar dom verkligen!

  Reply

 • Emma

  Tycker de håller jättebra! :) älskar dom.

  Reply

 • Natalie

  Jag hade ett men var inte alls nöjd.
  Använde det två gånger men det blev jätteslitet just där sadelgjorden skulle sitta så blev inte alls nöjd. Så jag kommer inte att köpa några schabrak av de mera

  Reply

 • Tilde

  Jag köpte sapphire för inte så länge sedan och är såå nöjd! Passar perfekt på min d-ponny och håller formen. Dock har jag inte tvättat det än då det inte blivit smutsigt trots leriga dagar!

  Reply

 • JuliaW

  Äääälskar deras schabrak! Jag har tvättat det flera gånger MEN jag skulle nog köpa tvättpåse till det. Men det ligger bra och är väldigt fint att titta på. Hade ett mörkblått med guldkant :)

  Reply

 • Ella

  Jättebra kvalitet! Tvättade mina ES-schabrak för någon vecka sedan och de är som nya igen! Tappar vare sig form eller färg. Så nöjd!

  Reply

 • Caroline

  Jag har många ES schabrak och är riktigt nöjd med dem. De allra flesta schabrak hlider bak på min häst, men dessa ligger faktiskt kvar. De blir inte alls sladdriga eller fula efter tvätt utan håller formen! :)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title