Jag har köpt en pojkvän!

En dröm har nu gått i uppfyllelse! Jag har såååååå länge velat ha en b-kortslastbil. Men ja, bilarna är ju inte billiga… Något som gjort att jag fått lägga ner den tanken. Men nu, efter allt slit så har jag lyckats köpa mig en helt egen hästlastbil! JAG ÄR GLAD! Mina tankar har slungats fram och tillbaka… Köpa lägenhet, eller köpa en b-kortare? Tillslut frågade jag mig själv – vad kommer jag få mest KUL av? Svaret var enkelt… Jag kommer uppskatta min b-kortare mer än en egen lägenhet. För jag är väldigt sällan hemma. Antingen jobbar jag, är i stallet, eller ute på vift med vänner. Mitt hem sover jag bara i, och sova kan jag göra i en liten omodern hyresrätt om det skulle vara så. Därför har jag istället investerat i en lastbil. Och denna lastbil är betydligt större än många andra b-kortare.

Jag kallar honom Alex, för han kommer från ”Alexanders” som är något företag i Englad. Och ja, Alex är högerstyrd… Det är väl lite därför som jag faktiskt kunnat köpa honom… För det har dragit ner på priset, trots att han är sjuuuuuukt fräsch, haha! 😉

Lite info om Alex:
Tre bältade säten fram. Stor och rymlig hästdel med plats för två hästar. I hästdelen finns förvaring över hytten, tacklucka, fönster med ventilation etc. Längst bak har vi sedan en bodel. Den är utrustad med en stor garderob, spis, handfat, tv och soffa. Soffan kan även göras om till en 120 säng.

JAG ÄR SÅ GLAD! Så här nöjd med ett köp har jag inte varit sedan jag köpte Picasso och Oprah. Och efter allt kaos i mitt liv så känner jag att denna present till mig själv är jag fasen värd. Yolo.

Ni ska få en rundtur i helgen!

LIN_5063_edited-1

blogstats trackingpixel
Comments 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title