Tävlingsset 2.0

Förr hade jag tävlingssetet nedan. Ett Anna Scarpati schabrak, La Kim huva samt ett showpannband. Tyvärr blev mitt pannband stulet och jag valde att sälja mitt set. Men suget efter den där cerisa färgen kvarstod.

0012

0052

Rosa kunde jag inte vara utan länge till så ett egendesignat Equilineset blev mitt så småningom. Och ja, jag har matchat på hög nivå! Till setet har jag köpt ett par stigbyglar från Freejump samt en uppsättning benskydd från Veredus.

Outfit on fleek. Detta är min favorit av mina tävlingsoutfits! 😀

LIN_6746

LIN_6740

LIN_6736

LIN_8936

LIN_8933

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title