Dab på den

Det var en fotograf här ute nu under kvällen. Hon fotade mig och Oprah, hann också med att klicka lite bilder på Geniki. Det ska bli jättespännande att få se resultatet sen! Oprah var nämligen väldigt divig… Nästan lite ”nah, tänker inte posera”. Väldigt dryg, alltså… Geniki å andra sidan var en naturbegåvning! 😉

Men men, tiden rann i väg så hästarna fick vila i dag också. Ser inte det som något nederlag dock. Oprah får ta det lugnt i sin igångsättning och Geniki får tid att smälta allt som varit. Men i morgon kör vi i gång igen :)

Nu räknar jag ner till semestern också – 3,5 dagar kvar! Jäklar vad bloggen kommer rulla på då! En dab på den, från min lille kusin 😉

LIN_4333

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title