Paketfrossa!

I dag kom tre spännande paket! I ett av paketen låg ett curbgag från Trust som jag ser fram emot att testa på Oprah. I det andra paketet låg en dubbelnosgrimma från Dyon samt en glittergrimma. Egentligen fanns det ingen tanke att köpa en nosgrimma, men jag fick köpa den väldigt billig så då tänkte jag mest – varför inte? Kul att testa i alla fall. Och som en liten bonus fick jag grimman. Det var nämligen en bloggläsare som jag hade köpt nosgrimman av, så hon skickade med en present. HUR GULLIGT?! Anyway, i paket nummer tre låg ett träns i storlek cob, ett par blinkers samt ett tredelat bett med gummi. Eftersom Oprahs två träns är för stora för Geniki så köpte jag ett i storlek cob lite billigt. För man vet aldrig, Geniki är säkert inte den sista hästen som kommer under en period. Då har jag ett träns i reserv. Bettet är även både till Geniki och Oprah. Lite smalare tredelat än mina andra så det ska också bli kul att testa. Minns att jag hade ett sådant på Picasso förr, och hon uppskattade det.

Och ja, juste! Ett mysigt luddset blev mitt också, haha. Kom undan väldigt billigt med dessa prylar faktiskt. Eller ja, inte bettet från Trust då.. 😉 Men Oprah är ju kräsen.

LIN_3638

LIN_3643

LIN_3647

LIN_3649

LIN_3644

LIN_3648

LIN_3646

blogstats trackingpixel
Comments 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title