Operation mugg

För några år sedan fick Oprah rasp på sitt vita bakben. Sedan dess har hon haft jättelätt för att få mugg. Men nu har jag, under två dagar, testat sårsprayen från Dr. Schaette. Hur resultatet blev får jag inte berätta här, inte än. Dock är jag otroligt överraskad!

Sårsprayen kan användas på olika typer av hudirritation. Typ mugg, svanskli, eksem och ja, det mesta! Så jag var väldigt taggad på att pröva produkten.

Jag använde Lactacyd för att tvätta Oprahs mugg, sedan sprayade jag på detta!

LIN_2701

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title