Nya mineraler

Jag medverkar i en testpanel. Det betyder att jag får testa naturliga produkter från Dr Schaette. Och just nu ska jag börja ge Oprah deras Örtmix 32% pellets, istället för hennes vanliga mineraler.

Så här står det om produkten:
Du kommer märka resultat omgående med Örtmix som komplement till ditt vanliga foder. Tydliga förändringar som förbättrar hårremmen, ökar stresstålighet och stärker återhämtningsförmågan är tydliga förändringar. Dessutom stärks immunförsvaret och ämnesomsättningen stimuleras. Hemligheten ligger i den kombination av örter som används. För att nämna ett par Mariatistel, Brännässla, Rölleka. Tillsammans säkerställer de behovet av mineralämnen, spårämnen och vitaminer.

Någon som har testat deras produkter? Jag har bara hört positiva grejer och är därför spänd på att få prova det! 😀

LIN_2688

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title