Livsnjutaren

Oprah tycker inte pensionärslivet är så dåligt, trots allt. Men bättre ska det bli när hon får flytta till annat stall. Detta stall vi stå i nu är perfekt för de som vill tävla och träna, men samtidigt ha ett lugnt och harmoniskt stall för hästarna. Jag menar vi är, förutom stallägaren, fyra personer som har våra hästar uppstallade här. I ett ljust stall med fina boxar, paddock, ridhus och helt okej ridvägar. Hästarna går i gräshagar och det är fasta rutiner. Det är inte massa olika människor som håller på med hästarna, utan det är bara vi. Och alla är lugna och vill hästarna det bästa. Fantastisk miljö att kunna ha dem i som ändå har alla träningsmöjligheter som man kan tänka sig! Men tyvärr så passar det inte riktigt Oprah nu. Hon behöver större hagar som hon kan ströva fritt i och på så sätt bli av med den där lilla extra energin som hon samlar på sig i hagen här.

Det kommer bli bra, det är jag säker på. I morgon är det dags att höra Axels utlåtande om henne. För då ska vi in till kliniken igen och behandla hennes bakknän och eventuellt stötvågsbehandla frambenen igen.

Så här nöjd är man efter en dusch och sedan rullning…

LIN_2555

LIN_2556

LIN_2561

LIN_2565

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title