Fredag och helg

Full fart mot helgen! I dag jobbar jag länge så det blir nog bara en skrittur för Oprahs del i kväll. Tänkte testa det nya bettet lite försiktigt så får jag se vad hon tycker. Alltid lika spännande! 😀 Utöver det så kommer jag ta det luuuugnt i kväll. Lördag och söndag bjuder på en hel del aktiviteter. Fy! Haha… Tur jag bara jobbar måndag och tisdag nästa vecka. Då får jag lite semester och tid till mig själv samt vänner! Jag har så dåligt samvetet över att jag inte hinner umgås med mina ”icke-hästvänner”. De hör av sig och vill ses med jämna mellanrum. Men vardagarna är kaos, och helgerna fylls snabbt upp med annat. Jag måste liksom planera ett par helger i förväg. Det är helt omöjligt att göra något impulsivt med mig, åtminstone i livet som jag befinner mig nu, hahaha. Det låter så sjukt! Men det lättas väl upp snart, I hope!

Det skulle ju inte sitta fel med en fet godispåse i kväll…

LIN_1865

LIN_1867

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title