Torsdag it is

Dagen har att bjuda på jobb och hoppträning. Veckan har återigen gått extremt fort! Jobbdagarna blåser förbi. Och nästa vecka innehåller endast två jobbkvällar(måndag och tisdag). Sedan är jag ledig resten av veckan. Ett minilov, typ! Hur skönt?! Eller ja, det är säkert många som är lediga, men ändå 😉 Under långhelgen ska jag nog ta mig en roadtrip till Sharpman och Charlies. Jag måste hitta ett bett med platta samt eventuellt även ett ”kabelbett”. Skulle vara så himla spännande att testa dessa två modeller då Oprah är brutalt ärlig under sina recensioner… 😉 Blir jag avbockad, eller inte? Det är frågan!

Hur som haver, hoppträning i kväll! Vi åker till Jill och skuttar!

LIN_1891

LIN_1896

blogstats trackingpixel
Comment 01
  • Sofia

    Vill börja med att tacka för en inspirerande blogg! Tycker att du är fantastisk med Oprah!
    Funderade lite över om du kan tipsa om övningar för att stärka bakknän i ett inlägg? Skulle vara jättetrevligt!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title