Knackigt

Jag tyckte Oprah kändes lite knackig under början av ridpasset i dag. Först blev jag lite orolig, men jag red på henne några varv utan krav, vilket resulterade i att hon blev mer framme för skänkeln och lite rörligare i kroppen. Sen släppte den knackiga känslan under uppvärmingen. Så antagligen fick hon bara lite träningsvärk efter gårdagen. Jag kan åtminstone hoppas på det! Men jag kommer känna efter lite extra under hoppträningen i morgon.

Hur som helst så var hon lite loj i dag. Garanterat på grund av den äckliga luften som låg över oss. Kvavt, varm och fuktigt! Utrustningen blev kladdig, Oprah blev svettig och allt kändes bara småblött. Usch! Men men, hon släppte igenom fint i galoppen sen. Väl tillbaka i stallet så fin hon såklart en banan. Det är ju det bästa som finns… 😉

LIN_2001

LIN_2004

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title