Galoppintervaller

Nu är det dags att lägga i en högre växel för Oprahs del. Ska hon få ta sig ann större uppgifter samt meetings så behöver hon träna upp sin styrka och kondition för att kunna hålla ut och prestera på topp! Dock har hon en väldigt bra grundkondis, så trots att vi ökade pressen i dag så kändes hon inte speciellt berörd efteråt, haha… Hon hade klarat ett par rundor till tror jag. Hon fick trots allt en banan på vägen… 😉 Nu står hon med sina back on track skydd och i morgon får hon gå ett lösgörande pass i paddocken eller i ridhuset, beroende på vädret.

LIN_1800_edited-1

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title