Guldhästen!

Det är vad Oprah var i helgen, en riktig guldklimp! Vi hoppade 110 cm avd B i går(var endast avd B under gårdagen), samt 100 cm och 110 cm avd A i dag. Och hör och häpna – vi var 100% felfria på hinder hela helgen! Det har aldrig hänt oss tidigare, haha! 😉 Det brukar alltid droppa någon bom, men nu höll de sig på plats.

Lördag:

110 cm avd B – 0 fel
Det var tio hinder och elva språng. Rundan i sig kändes bra. På första distansen sprang hon på lite dock så det blev lite tight med åtta galoppsprång. Jag skulle suttit emot lite tidigare efter hinder nummer fyra, då hade vi fått in åtta galoppsprång lite jämnare. Sen till sexan så lyckades inte galoppombytet genomföras på direkten, vilket gjorde att vi var i den bommen. Och för en gång skull var turen på vår sida, och den låg kvar. Jag har inte så mycket mer att säga, Oprah är glad och positiv!

DSC_0505

DSC_0547

DSC_0566

Söndag:

100 cm avd A – 0+0 fel FJÄRDEPLATS
Detta var Oprahs runda. Det är tack vare henne som resultatet blev som det blev. Jag red skamligt dåligt. Aldrig ridit så dåligt någonsin typ. ”Turligt nog” kunde ingen filma första rundan, vilket skonade mig till att se ritten och spy upp min egen värdighet, hahahaha! Det som inte finns dokumenterat – det glömmer vi 😉 Hur som haver, Oprah var snabb! Vi tog ledningen men blev nerpetade till en fjärdeplacering efter ett tag. Dock anser jag själv inte att vi borde fått någon placering… Eller jo, Oprah. Men inte jag, haha. Så rosetten och plaketten är helt klart endast Oprahs!

110 cm avd A – 1 fel
Här skärpte jag till mig. Det blir så otroligt mycket lättare att hoppa bana när hindrena blir högre. Dessa 10 cm gör mycket för mig, det blir lättare att taxera på något vis. Men hur som helst så fick vi ett retligt tidsfel. Hela 27 HUNDRADELAR för långsamma, det ni… Hann hoppa första omhoppningshindret innan jag blev avbruten. Jag fattade noll! Det hör inte till vanligheterna att vi får tidsfel, men jag tog ut svängarna lite väl bra på vår 40×100 bana, hahahaha… Men men! Klumpigt gjort av mig. Oprah var felfri på hinder hela helgen i alla fall – jag är så nöjd med henne. Fantastiska häst!

DSC_0614

DSC_0615

DSC_0613

DSC_0695

DSC_0651

DSC_0652

 

Och nu till det viktigaste av allt… 😉

Vilken outfit var snyggast?

blogstats trackingpixel
Comments 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title