Fredagens hittepå

Slutar jobba 16:00 i dag. Alltid lika dystert eftersom vi jobbar till 14:30 under de andra vardagarna, haha! 😉 Men men, arbete lönar sig! Efter jobbet ska Oprah bara pysslas om. Om vädret tillåter så går jag en promenad med henne. I morgon trimmas hon igenom ute i paddocken eller inne i ridhuset och på söndag blir det dags för första utomhusträningen, woho!

Hur som haver… Vad kvällens planer blir får vi se. Jag kan anstränga mig och vara social med vänner, eller så kan jag vara snäll och tillgodose kroppen med sömnen den inte fått underveckan. Hmm, svårt val! Vi får väl se vad hjärnan säger efter jobbet och stallgörat 😉

Charmtrollet herself.

LIN_0883

LIN_0874

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title