Tävlingsplanering

Oprah känns så fin och vi är verkligen på gång nu, hoppas jag. Hon har gjort fyra starter sedan operationen med resultaten 0 fel x 2 och 4 fel x 2. Jag får ändå vara nöjd, för felen tar jag helt och hållet på mig själv. I Smedstad var hon lite för glad och jag fick inte tillbaka henne, mitt fel. I går kom gamla ridningen tillbaka på sista hindret och bommen föll, mitt fel. Men Oprah hoppar bättre. Jag märker en enorm skillnad på både Oprah och mig i den nya ridningen som Jill tragglar med oss. Det känns bra inför framtiden.

Nu är det inga tävlingar förrän om tre veckor. Vi kommer hinna hoppträna två gånger innan dess, utomhus. En gång för Jill och en gång för Ingrid. Jag tror det blir jättebra. Ska bli spännande att se hur Oprah reagerar när vi släpps in på NYRKs stora utebana igen. Ingrid kommer bjuda på långa och kluriga banor som vanligt, gissar jag på! Verkligen supernyttigt inför utomhustävlingarna.

Tävlingen som är om tre veckor hålls i Åby. Där kommer vi starta 100 cm och 110 cm i avd A. Helgen efter är det tävling på hemmaplan och då hoppar vi 110 avd B första dagen och 100 cm och 110 cm avd A andra dagen. Sen är det nog dags att nosa på 115 och 120 igen, om allt känns bra! 😀 Men ingen stress, ingen press.

LIN_0435

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title