Plastbunkar

Jag har fått dille på plastbunkar! Köpte mig fyra stycken i veckan. Tre till Oprahs utetäcken samt en lite till Oprahs transportskydd. Jag ska köpa ett par stycken till hade jag tänkt.. En för lädervårdsprodukterna och en för hennes tävlingstäcken, hehe. Det är faktiskt väldigt bra förvaring! Jag ska rensa upp i stallet och få ordning på mina prylar i helgen, hade jag tänkt :)

Har ni några bra ”stalltips”?

LIN_0323

blogstats trackingpixel
Comments 4
 • sofia

  Jag kör på vakumpåsar till täcken. Så nu när man inte behöver vintertäckena mer så tvättas de och stoppas ner i vakumpåsar som sugs ihop med damsugare för att spara plats! :)

  Reply

 • Louisa

  Jag älskar kundkorgar Man får plats med mycket o man bär lätt med sig ut i stallet. Har en för borstar o en för sjukgrejer. ”Lånar på obestämd tid” från gekås

  Reply

 • Alma

  Älskar också lådor! Men hoppas du tvättat täckerna noga, gjorde nämligen samma sak för något år sen å la ner alla utetäcken i en låda, när jag öppnade upp den när det var dags för att användas igen hade allt gammalt smuts (framförallt bajs på typ ben & rumpsnöre) möglat, oroligt äckligt..

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title