Den nya tävlingsoutfiten

Här är lite bättre bilder på den nya tävlingsoutfiten som jag lite impulsivt köpte under Göteborg Horse Show. Jag tror detta set kommer att få invigas näst nästa helg. Alltså helgen vecka 14 när vi ska tävla i Vikbolandet. Tror jag är anmäld till 1 m och 110 cm i avd B. Anledningen till att jag väljer att starta i avdelning B är för att bara komma igång. Ta allt i lugn och ro samt hoppa färre språng. Jag tror det upplägget blir bra.

Tror ni hon kommer passa i detta??

LIN_0197

LIN_0201

LIN_0208

blogstats trackingpixel
Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title