Nervös

I dag gäller det. I dag får jag veta om Oprah kan få fortsätta hoppa och hålla det tempot som hon gör. Jag är riktigt nervös, verkligen. Men min magkänsla säger att det kommer gå bra, men jag vill inte ta ut segern i förskott…

Oavsett vad så är hon mitt allt och vi kommer vara tillsammans även om hon inte har någon framtid på tävlingsbanan – trots att hon älskar det.

Men men, gårdagens dressyrlektion för Inger gick bra! Vi tog det väldigt lugnt med tanke på att hon hopptränade i söndags samt skulle till veterinären i dag. Så ja, ett lättare träningspass genomfördes och jag är nöjd. Inger ger jättebra tips som jag ska fila på!

Namnlöst-4

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title