Banhoppning

Nu kommer film från gårdagens hoppträning! Det var första gången vi hoppade en längre bana sedan operationen. Jag kände mig väldigt ringrostig när det gällde distanser. Hoppning är en färskvara och det var inte lätt att känna galoppen så att jag kunde reglera galoppsprången på distanserna. Men det kommer! Ingen katastrof men inget att hurra över heller.

På första distansen, hinder två till tre, skulle vi ha fem galoppsprång. Jag var för sen med att känna hur vi låg på distansen och skulle absolut tagit en tidigare förhållning och ridit på sex galoppsprång istället. Sedan, från hinder tio till elva, fick Oprah feeling och plockade bort ett galoppsprång. Vi skulle rida distansen på sex, vi fick fem. Och ja, ni ser i videon att hon kopplade bort mig, haha… Efter det fick jag kortslutning i skallen och glömde banan! 😉

Jag känner mig så sjuuuuukt ringrostig när det kommer till hoppning överhuvudtaget. Men det var superkul att äntligen få hoppa en längre bana igen! Oprah var riktigt nöjd!

 

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title