Nikon AF-S 70-200/2,8G IF-ED VR II

Nytt objektiv är nu beställt! Jag sålde mitt Tamron 70-200/2,8 eftersom det inte höll måttet. Inte för mitt ändamål åtminstone. Skillnaden mellan original- och piratobjektiv är hastigheten på autofokuset, bland annat. Och enligt mig var Tamron alldeles för segt, speciellt det jag hade – utan USD motor. Jag ville ha något skarpare, hetare. Så beslutet föll på ett Nikon 70-200/2,8G. Visserligen skiljer det 15.000 mellan mitt gamla Tamron och detta Nikon, trots att det är ”samma” modell, men vafan… Nikon är dyrare av en anledning, och jag lever bara en gång.

Men nu blir det köpstopp fram till jag hittar en lägenhet! 😉

Iiiih, ser sååååå mycket fram emot att knäppa nya ridbilder igen! Samt dra med mig detta på hoppträningar i vår 😀

Untitled-1

blogstats trackingpixel
Comments 2
  • JenniferDressage.se

    Åh drömobjektivet ju!! Vet så många fotografer som har det där och alltid rekommenderar det starkt före någon av kopiorna och det brukar synas rejäl skillnad på bilderna. Blev såååå avis på dig nu, haha

    Reply

  • Matilda

    Men grym avis man bleev nu dåå! Har själv ett tameron och har suktat efter det där objektivet såå länge. Men pluggar fortfarande också har man hästarna, så känns inte som att jag har råd men ett sånt där än på ett tag, haha. Men någon gång så!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title