NAF BRIGHTER THAN WHITE

SÅ TAGGAD! Dagen innan tävlingen i Smedstad så ska jag dränka Oprahs strumpa i det här pulvret. Samt även hennes man och svans! Eller ja, kanske inte manen… Hmmm… Känns som den kan bli lite ”pudrig” om jag lämnar produkten i undernatten, för att sedan kunna borsta ut den på tävlingsdagen. Eller vad tror ni? Finns det någon där ute som använder sig av denna produkt och som kan ge mig lite tips?

Så här står det hos Svensk Ridsport:
Brighter than white ett användbart vitt pulver som kan appliceras vått eller torrt på delar av hästen som behöver en perfekt vit finish. När pulvret blandas vått till en pasta, kan det bandageras och torka för att sedan borstas bort. Pastan lämnar ej kladdiga spår på bandaget. Pulvret kan även användas torrt genom att doppa en fuktig svamp i pulvret och applicera på valt område för perfekt vit finish. Pulvret borstas sedan lätt bort.

En recension kommer självklart att komma ut! (:

LIN_9151

blogstats trackingpixel
Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title