Läsarfråga

Skulle du vilja betäcka Oprah i framtiden? Med vad för typ av hingst då i så fall?

Svar: Det där är jättesvårt… Jag vill först och främst veta om Oprahs bakknän är ärftliga. Det har jag glömt fråga Axel varenda gång som jag varit där! Får göra det nästa gång… Men om det skulle vara ärftligt så tar jag inte föl på henne. Däremot om turen för en gångskull skulle vara med oss så hade jag mer än gärna tagit föl på henne! Oprah har ett jättebra psyke. Hon är snäll men busig – precis som sin matte, haha! 😉

När det kommer till val av hingst så har jag ingen aning faktiskt. Ska jag vara ärlig så är jag inte insatt i aveln alls. Det har inte funnits något intresse för det. Men hingsten bör vara kort i kroppen och högrest – så att den kompletterar Oprahs exteriör. Samt hoppavlad – såklart. Med fina framben så att den kompletterar upp Oprah där också, haha! Vad gäller psyket så bryr jag mig inte så mycket faktiskt. Idiot eller inte, spelar ingen roll, hahaha!

Om det finns någon hingst där ute som ni vet uppfyller mina kriterier, skriv hans namn i kommentarerna! :)

LIN_7299

blogstats trackingpixel
Comments 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title