Egendesignat set från Equiline

VAD TYCKS?! Svart bas, cerisea passpoaler, krämfärgade stenar samt vit kantband. Hur har jag tänkt? Jo, svart bas till Oprahs svarta basutrustning, cerisea passpoaler ska matchas med de cerisea Soft Up PRO stigbyglarna som jag tänkt köpa, de krämfärgade stenarna matchar min krämfärgade krage på min svarta kavaj samt så tänkte jag matcha det vita kantbandet med ett par nya skydd från Veredus vars insida är vit.

Hur snyggt kommer inte detta bli?! Komplett outfit som Oprah får inviga på sin första tävling 2017.

LIN_6733

LIN_6743

LIN_6736

LIN_6740

LIN_6746

blogstats trackingpixel
Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title