Motivation

Hur kan du hålla motivationen uppe med hästarna? Trots alla skador och motgångar? Jag har haft min häst i 8 åt och nu senaste tiden har jag varit i en sååå lång svacka och inget känns roligt. Hästen har inte varit skadad och det har liksom inte ens hänt något så förstår inte varför. Skulle behöva tips.

Svar: Jag har svårt att ge några konkreta tips till dig. Jag kan bara utgå från mitt perspektiv och mig som person… Jag tror/hoppas på att alla motgångar vänder så småningom. Livet kan inte bara gå ut på att få käftsmällar hela tiden. Allt händer förhoppningsvis av en anledning, hur hemska situationerna och/eller bakslagen än må vara. Jag hoppas att det finns en mening med allt. Typ att min resa ska hjälpa och motivera andra.

Såklart jag har funderat på att ge upp. Speciellt när Picasso dog. Men då kommer jag på mig själv – jag skulle aldrig kunna leva ett ”vanligt” liv. Det verkar så himla tråkigt. Hästar är det jag brinner för. Jag hatar människor och älskar de fantastiska individerna.

LIN_3865

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title